Vakantie appartementen

Onze appartementen nemen tussen de vele logiesbedrijven een unieke plaats in, omdat de appartementen niet alleen aan de eisen van deze tijd voldoen en uniek gelegen zijn, maar vooral door de prettige sfeer. Zowel de appartementen als de studio’s liggen in twee aparte gebouwen die aan een centraal binnenhof zijn gesitueerd.

Het centraal binnenhof is een trefpunt bij uitstek. Hier liggen het royale overdekte zwembad en het kinderbadje Ze vormen het recreatief hart van onze appartementen en zijn gratis toegankelijk voor onze gasten. Ze bieden naast verfrissing ook echte ontspanning.

Terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken met tafeltennis, op de veilige speeltoestellen, in het water of met andere spelletjes, kunt u heerlijk relaxen in de comfortabele zonnestoelen. Bovendien is er nog een huisbibliotheek en is er een sportpark met tennisbanen in de buurt.

De ligging van onze vakantie appartementen is aan een van de mooiste lanen van Valkenburg, maar ook op slechts 2 minuten loopafstand van het gezellige centrum met z'n vele terrasjes, attracties, bezienswaardigheden en rijke historie.

Uw appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft een woonkamer, keuken en één of twee slaapkamers.

Studio appartementen zijn overdag één grote woonruimte en zijn voor de nacht snel te veranderen in twee slaapruimtes d.m.v. een vouwwand. Bank en eethoek worden beide gemakkelijk en vlot omgebouwd tot 2 tweepersoonsbedden. De studio appartementen hebben een balkon of terras en zijn geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen.

Huisdieren kunnen wij helaas niet toestaan.

centraal binnenhof overdekt zwembad appartement