Vakantie in Valkenburg

afstandtabel Valkenburg Aken 30 - Maastricht 10 - Luik 45 - Spa 60 - Monschau 65 - Keulen 90 - Düsseldorf 100 - Brussel 123

Het appartement kan prachtig zijn maar je vakantie gevoel is pas compleet als ook de omgeving veelzijdig is en veel te bieden heeft. Gasten van Marx-Motel kunnen met recht zeggen dat hun vakantie adres aan een van de mooiste lanen van Valkenburg ligt, maar ook op slechts 2 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Valkenburg met z’n vele terrasjes, attracties, bezienswaardigheden en rijke historie. Top 10 attracties Valkenburg en omgeving GaiaPark Kerkrade Zoo

Vele gasten van Marx-Motel zijn al in verrukking gebracht door tochten op onze gratis toerfietsen in het romantische Limburgse land. Ook bestaat er de mogelijkheid om bij cycle center mountainbikes, scooters etc. te huren. Vooral in het voorjaar als de bloesem bloeit en in de herfst als warme kleuren het omringende heuvelland betoveren is Valkenburg bijzonder charmant en zijn onze prijzen bijzonder laag. Zodoende hanteren wij geen last minute aanbiedingen.

De centrale ligging van Valkenburg in de Euregio biedt uitstekende mogelijkheden voor een bezoek aan oude steden zoals Maastricht en Aken. Ook de imposante natuurgebieden, zoals de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen zijn zeker een bezoek waard.

Zuid Limburg is een begrip voor actieve rustzoekers die nog stilte, ongerepte natuur, historie en cultuur weten te waarderen. Maar dit gastvrije land zonder grenzen staat tevens bekend om z’n Bourgondische levensstijl, gezelligheid en traditie. Holle wegen, riviertjes, watermolens, elegante kastelen en nog veel meer bezienswaardigheden wachten op ontdekking door u. Thermae 2000, het Casino van Valkenvburg, maar ook de vele bloeiende wandel- en fietspaden passen uitstekend bij een actieve en sportieve vakantie.

Parkeren bij Schiphol

Luxe vakantiehuis

Valkenburg omringend heuvelland Thermae 2000 Valkenburg historie en cultuur Valkenburg