Marx-Motel Vakantie appartementen Valkenburg wint Zoover Award

Zoover Award 2013

Marx-Motel Vakantie appartementen uit Valkenburg heeft een Zoover Award gewonnen. Daarmee behoort Marx-Motel tot de 20 beste appartementen van Nederland. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector.

Rychard van der Pol ontving de Zoover Award dinsdag uit handen van, algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Zoover te Zeist werd het appartement in het zonnetje gezet met een certificaat.

”We zijn natuurlijk blij verrast dat we de tweede keer op rijd deze prijs mogen ontvangen. Marx-Motel vakantie appartementen te Valkenburg bedankt alle gasten en bezoekers die hebben bijgedragen tot het tot stand komen van deze prijs„.

De categorieën

De Zoover Awards worden voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgereikt. De beste 20 appartementen van Nederland ontvingen dinsdag een Zoover Award. De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten en zijn daarmee een echte publieksprijs.

Alle winnaars van een Zoover Award zijn te vinden op www.zooverawards.nl

Naast de Zoover Awards kunnen accommodaties ook in aanmerking komen voor een Zoover Recommended of Highly Recommended. Deze certificaten worden uitgegeven aan goed of zeer goed scorende accommodaties in Europa.

centraal binnenhof overdekt zwembad appartement